Terug

Door de drukte kunnen de verzendingen / bezorgingen helaas vertraagd zijn !

Canagan

Filters

Canagan hondenvoer  bevat geen graankorrels als maïs, tarwe en gerst die in verband worden gebracht met honden allergieen met symptomen variërend van maagklachten tot jeukende schilferige vacht.

Het assortiment van Canagan is oa. Canagan hondenbrokken, Canagan blikvoeding ( natvoer)en Snacks

Zelfs als uw hond  geen allergieën heeft is glutenvrij hondenvoer een goed idee, hebben deze graankorrels vrijwel geen voedingswaarde.

En honden en katten zoals alle carnivoren zijn biologisch niet in staat om granen zoals maïs, tarwe en gerst volledig te verteren.

Het komt omdat ze niet over de enzym amylase  in het speeksel beschikken om de zetmeelrijke koolhydraten af te breken.

Door de eeuwen heen hebben de mens en de hond zich naast elkaar ontwikkeld, door samen te jagen en te leven, het beschermen van elkaar in een unieke samenwerking Canagan de naam betekend in het  Keltich “Wolf”.

Alle honden zijn directe afstammelingen van de wolven gedomesticeerd door onze voorvaderen, hun voedingswensen zijn vrijwel tot op heden onveranderd.

De voedingsdeskundigen van Canagan hondenvoer hebben zorgvuldig gekeken naar de voedingsbehoeften van honden en wat hun voorouderlijke dieet was om met de juiste verhouding van vlees eiwitten , koolhydraten en een veel hoger gehalte aan vlees een goed hondenvoer te produceren.

Canagan hondenvoer Een eerlijk verhaal?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »