Terug

Door de drukte kunnen de verzendingen / bezorgingen helaas vertraagd zijn !

Cavom

Cavom Hondenvoer, welk merk kies je? Waar moet je op letten als je je hond goed hondenvoer wilt geven? Je wilt tenslotte het beste voor je hond.

Filters

  Geen producten gevonden...

Cavom Hondenvoer

Cavom Hondenvoer, welk merk kies je? Waar moet je op letten als je je hond goed hondenvoer wilt geven? Je wilt tenslotte het beste voor je hond.

Dierenwinkels, supermarkten, webwinkels liggen vol met hondenvoer. Het aanbod in dit product is groot en zeer divers. Je kan kiezen uit vers vlees, blik voer, en brokken. Ben je er uit wat je je hond wil geven dan moet je nog keuze maken uit de varianten: puppy voer, voer voor junioren en voer voor senioren. Ook heb je voer wat speciaal voor een bepaald ras vervaardigd is. Er is zoveel keuze dat je door de brokken de hond niet meer ziet. Daarom gaan we de op een rijtje zetten wat er belangrijk is om je hond gezond en actief te houden.

Goede voeding voor de hond is een must

Voeding is net als voor de mens een primaire behoefte. Het is de bedoeling dat de hond zich fit en energiek voelt. Uit een goede voeding halen honden energie, mineralen, vitamine en vetten. Een hond heeft al deze voedingstoffen nodig. Een goede voeding zorgt voor een mooie gezonde vacht en een goede spijsvertering. Cavom is een prima hondenvoer wat dit allemaal biedt.

Welke ingrediënten zijn belangrijk voor een hond?

De ingrediënten die in hondenvoer zitten verschillen per merk en per soort. Echter, er zijn een paar ingrediënten die onmisbaar zijn voor je hond:

 • Vetten zijn belangrijk want het zorgt voor energie. Als je hond een tekort aan vetten binnenkrijgt merk je dit op een gegeven moment aan een doffe vacht. Er kunnen zelfs huidbeschadigingen optreden.
 • Ook eiwitten kan een hond niet missen in zijn voeding. Eiwitten zorgen namelijk voor de juiste opbouw van spieren. Het zorgt voor een gezonde huid en draagt bij aan een mooie vacht.
 • Dan de koolhydraten. Ook zij leveren belangrijke energiebronnen voor je hond.
 • Vitaminen zijn heel belangrijk en onmisbaar in hondenvoer. Vitamine worden namelijk niet door het lichaam aangemaakt en moeten dus worden aangevuld van buitenaf.
 • Als laatste noemen we de mineralen. Niet omdat deze niet belangrijk genoeg zijn want dat zijn ze wel. Zij zorgen voor een goed en sterk gebit en sterke botten. De vochtbalans in het hondenlichaam wordt hiermee ook geregeld. Als je hond niet voldoende mineralen binnenkrijgt kan dit leiden tot problemen met de botten.

Cavom heeft diverse varianten hondenvoer

Goed hondenvoer is dus zeer belangrijk voor je hond. Cavom is een goed product met grotendeels ontsloten, licht verteerbare granen en heeft eersteklas vetten en plantaardige oliën die zorgen voor een goede balans en een prima verhouding omega 3 en 6 vetzuren.

Cavom hondenvoer is er in diverse varianten. Voor de kleintjes hebben wij puppy voer. Voor de wat zwaardere honden die wat gewicht kwijt mogen, hebben wij een light voer dat toch alle belangrijke stoffen bevat die de hond nodig heeft. Voor de honden op leeftijd hebben wij prima voer dat is aangepast aan de leeftijd van de hond

Houd je hond van variatie dan hebben wij ook nog een lam en rijst variant. Zo kan je afwisseling bieden in het voer voor je hond.

 

                                                     cavom hondenvoer

Waarom Cavom voor uw hond

Cavom is een voeding met grotendeels ontsloten, lichtverteerbare granen. Met een goede kwaliteit dierlijke en plantaardige eiwitten voor een optimaal aminozuurpatroon. Met uiteraard eersteklas vetten en plantaardige oliën, een goede balans tussen vetten en oliën zorgt voor een prima verhouding omega 3 en omega 6 vetzuren.

Essentiële voedingstoffen

Cavom bevat alle essentiële voedingstoffen in de juiste verhouding. Bijvoeren van vitaminen en mineralen is daarom niet nodig en zelfs af te raden, omdat Cavom absoluut volledig is. Alleen uw dierenarts kan in speciale gevallen anders adviseren.

Beter gebit

Cavom houd het gebit van uw hond langer gaaf, omdat de korrel vrij hard is gehouden. Hierdoor wordt de vorming van tandsteen tegengegaan. Voor oudere en heel jonge honden kan de korrel eenvoudig zachter gemaakt worden met karnemelk of water.

Meer energie voor uw hond

Cavom is voordelig in gebruik door de hoge energiewaarde en de lichte verteerbaarheid. Uw hond heeft minder voer nodig met als gevolg weinig ontlasting. Uit de praktijk blijkt dat cavom in staat is zelfs verwaarloosde honden weer een goede conditie en een glansende vacht te bezorgen.

Langer houdbaar

Cavom bevat een gering vochtpercentage. Ook daarom is cavom lang houdbaar. Het is wel noodzakelijk steeds vers drinkwater voor uw hond neer te zetten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »