Terug

Door de drukte kunnen de verzendingen / bezorgingen helaas vertraagd zijn !

Voorkom een vlooienplaag

Vlooien eitjes en larven

Vlooieneitjes zien er uit als kleine zandkorrels, ze zijn ongeveer een halve millimeter en zijn met het blote oog zichtbaar.

De eieren worden op het huisdier gelegd en vallen daar meestal in huis vanaf, de eitjes worden larven van twee tot drie millimeter de larven zie je niet die komen namelijk uit het ei en kruipen dan gelijk weg uit het licht naar een donkere plaats in de vloerbedekking, plinten en kieren, daar leven ze van huidcellen en stof.levenscyclus van de vlo

De larven van vlooien hebben warmte en vocht nodig om te groeien als ze in de winter buiten zijn overleven ze niet.

Vlooienlarven kunnen alleen in huis of buiten onder ideale omstandigheden overleven de larve word een pop die ook wacht tot er eten langs komt.

De pop kan lang blijven liggen als het koud en donker is en komt als het wat warmer word uit.

Als u dus afgelopen zomer vlooien had kunt u er van uitgaan dat er poppen in huis liggen te wachten tot het juiste moment meestal maart april als het wat warmer word, dan komen ze uit en liften mee op uw huisdier gaan weer paren waarna er in de warme maanden weer massaal vlooien zijn.

Beste manier om vlooien te bestrijden.

De beste manier om vlooien te bestrijden als uw hond of kat vlooien heeft is volgens ons de volgende manier, zorg dat de hond of kat vlovrij word gemaakt met Vlo Kill van Beaphar die zorgt ervoor de uw huisdier binnen een aantal uren vlovrij is.

Preventief behandelen van uw hond of kat

Daarna moet u wel wat uit voorzorg geven om een nieuwe besmetting met vlooien te voorkomen dat kan met pipetten voor in de nek bij uw hond of kat ( deze helpen ook vaak tegen teken).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »