Terug

Door de drukte kunnen de verzendingen / bezorgingen helaas vertraagd zijn !

Canagan glutenvij kattenvoer voordelig en snel bestellen

Canagan is een merk dat uit Engeland komt ze hebben een eigen idee als het over dierenvoeding gaat, en een van die ideeen is dat er in de voeding net als in het natuurlijke voedingspatroon van de kat er veel dierlijke eiwitbronnen in moeten zitten.

Filters

Canagan kattenvoer.

Canagan is een merk dat uit Engeland komt ze hebben een eigen idee als het over dierenvoeding gaat, en een van die ideeen is dat er in de voeding net als in het natuurlijke voedingspatroon van de kat er veel dierlijke eiwitbronnen in moeten zitten ( in de natuur eten katten veel vlees in de vorm van kleine prooidieren) en dat is dus ook het geval met het Canagan kattenvoer.

 

Canagan is van Britsche oorsprong heeft een sterke positie in de hogere kwaliteit honden en kattenvoer

 

Canagan is gemaakt om het voorouderlijke dieet van uw huisdier zoveel mogelijk na te bootsen dat word gedaan met een hoog vleesgehalte, groenten en plantaardige ingrediënten, elke maaltijd met Canagan voedt echt hun natuurlijke voedingsinstinct.

In de heerlijke, graanvrije recepten gebruiken ze de beste ingrediënten die er zijn. Uiteraard zijn al de voedingsmiddelen in Canagn kattenvoer vrij van kunstmatige smaak-, kleur- of bewaarmiddelen. Als het niet goed genoeg is voor mensen, is het ook niet goed genoeg voor onze huisdieren, daarom proberen ze al hun recepten zelf!

Canagan selecteert de ingrediënten zorgvuldig bij vertrouwde leveranciers om ervoor te zorgen dat elke partij van ons voedsel voldoet aan de hoogste normen op het gebied van smaak en voeding.

Canagan is ongelooflijk trots dat ze een verschil hebben gemaakt in het leven van huisdieren over de hele wereld.

WAT IS BIOLOGISCH GESCHIKT


Traditioneel hebben honden- en kattenvoer de voedingswaarde opgeofferd door goedkopere, en minder uit voedingsoogpunt toegankelijke ingrediënten te gebruiken.

De voedingsdeskundigen hebben zorgvuldig gekeken naar de voedingsbehoeften van katten en honden om een ​​voer te produceren dat het voorouderlijk dieet van uw huisdier beter nabootst en zo goed mogelijk evenaart met de juiste verhouding van vleeseiwit en vet tot koolhydraten en een veel hoger vleesgehalte dan de meeste andere merken

Canagan kattenvoeding

Wat bij kattenvoer heel belangrijk is de smaak en geur want katten zijn kieskeurig die zich niet voor de gek laten houden. De dierlijke eiwitbronnen (bijvoorbeeld kip of vis ) in de Canagan kattenbrokken zullen aangevallen worden alsof het een prooi in het wild is.

Het kattenvoer van Canagan is graanvrij kattenvoer.

Kattenvoer in alle verschillende smaken

Canagan kattenvoer is te koop in verschillende soorten en smaken. In de webshop of in onze winkel kunt u kiezen tussen Canagan natvoer en of de Canagan kattenbrokken.

 

Voeding van de kat.

De kat leeft al vele jaren samen met de mens daardoor is het voedingspatroon van de tegenwoordige huiskat misschien iets veranderd maar de kern van de voeding blijft hetzelfde en dat is namelijk vlees of in ieder geval voedingsstoffen die van dierlijke oorsprong zijn en dat is ook de samenstelling van Canagan.

 canagan kattenvoer

Samen met de mens.

De kat had al vroeg door dat als je bij mensen in de buurt bleef dat er altijd wel wat botjes en stukjes vlees voor het oprapen lagen en dat op de andere resten van hun voeding ongedierte afkwam wat voor de kat weer uitstekend voer is, de mens had door dat de kat hun ongedierte opat dus vertroetelde men de kat zodat die in de buurt bleef een echte win win situatie dus

 

Geur en Smaak van de kat.

Om een kattenvoer goed te laten eten is een goede smaak en geur van de brok heel belangrijk, wij hoeven u niet uit te leggen dat katten heel kieskeurig kunnen zijn wat betreft de smaak en reuk dat merk je al als je een pilletje door het voer doet dat heeft de kat dan vaak al gelijk door.

 

Geur en smaakstoffen in kattenvoer.

Waar er bij andere kattenvoer merken nog weleens gekozen word voor chemische smaken en geurstoffen  doen ze dat bij Canagan op de natuurlijke manier door hoogwaardig vlees of vis in de brokken te verwerken´en door kruiden aan het voer toe te voegen

De kat als Viseter.

Het voer is zelfs zo goed dat als je kat geen vis lust je de zalm variant van Canagan beter niet kan kopen er zit namelijk zoveel vis in dat de kat het dan waarschijnlijk ook niet eet, terwijl je kat de vis uitvoeringen van andere merken wel eet kun je je dus afvragen hoeveel vis daar dan in zit

 

Graanvrij kattenbrokken.

Het kattenvoer van Canagan is graanvrij en vrij van gluten. Net als bij honden is er ook bij katten steeds meer het vermoeden voor overgevoeligheid voor granen wat zich kan uiten in jeuk, kale plekken en rode huid.

 

Beste kattenvoer.

Als u uw kat het beste voer wil geven raden wij u Canagan aan het is glutenvrij, en zit vol met vlees en of vis perfect uitgebalanceerde voeding verschillende varianten met bijvoorbeeld Vis (haring en zalm) Kip of een wild variant met Hert Eend en konijn als dierlijke eiwitbron.

 

Tandplak voorkomend kattenvoer.

Er is ook een variant op bassis van kalkoen te koop Canagan free run turkey   waar Proden PlaqueOff® aan toe is toegevoegd.

Proden PlaqueOff® is gemaakt van een speciaal zeewier, geoogst langs de Noord-Atlantische kust. Het werkt via de bloedbaan en laat een natuurlijke verbinding in het speeksel vrij, waardoor de bacteriële film op de tanden wordt afgebroken waarop plak plakt. Tandvleesaandoeningen worden bij meer dan tweederde van katten ervaren en kunnen zeer pijnlijk zijn en kunnen mogelijk tot tandverlies leiden.

Vleeseter

De kat is nog meer dan de hond een vleesteter alle fysieke eigenschappen die de kat heeft worden versterkt door een goed kattenvoer

 

Canagan Blikvoeding Kat.

Er is ook een speciale lijn Canagan natvoer voor de kat  en daarin zie je ook de echte stukjes vis en vlees gewoon zitten, je ziet hier echt wat je aan je kat voert.

Canagan kattenvoer online kopen.

Het is makkelijk om deze voeding online bij ons te kopen, alle produkten staan in de webshop vermeld en uiteraard zijn ze ook te verkrijgen in onze fysieke winkel, heeft u een voedingsadvies nodig laat u dan geheel vrijblijvend informeren in onze winkel of stuur even een e-mail naar ons met uw vragen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »