Terug

Door de drukte kunnen de verzendingen / bezorgingen helaas vertraagd zijn !

Vitalstyle hondenvoer online snel en voordelig te bestellen

Vitalstyle is de nieuwe naam van Ecostyle dier

Filters

VITALstyle hondenvoer, alleen het allerbeste voor je hond

Je trouwe viervoeter verdient niet alleen het lekkerste eten, maar ook eten dat gezond voor hem is. Natuurlijke ingrediënten zijn het beste voor de darmflora van je hond. Welk voer het beste is voor je hond hangt af van zijn leeftijd, zijn ras en eventuele gezondheidsproblemen. VITALstyle hondenvoer bevat een groot assortiment aan hondenvoer en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die verrijkt zijn met kruiden. Bij alle producten van VITALstyle hondenvoer wordt er gebruik gemaakt van de kracht van de natuur. Met meer dan 50 jaar ervaring beschikt VITALstyle over de juiste vakkennis voor het kiezen van natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor jouw hond.

VITALstyle droogvoer

Het voordeel van droogvoer is dat het lang houdbaar is. Droogvoer is daarnaast ook beter voor het gebit van je hond. De hondenbrokken van VITALstyle bevatten veel vezels uit granen en kruiden. Het voer bevat daarnaast eiwitten en aminozuren die je hond nodig heeft. Essentiële aminozuren zijn belangrijk omdat een hond deze zelf niet aanmaakt en alleen binnenkrijgt via voeding. Via droogvoer is het makkelijker om de hond de juiste hoeveelheid voeding te geven dan met natvoer. VITALstyle adviseert daarom de hond zoveel mogelijk droogvoer te geven. 

Droogvoer voor jonge honden

Voor pups vanaf een paar maanden oud kies je voor VITALstyle pup + junior hondenbrokken. Deze brokken hebben de goede afmeting voor jonge honden. Heeft je pup toch moeite met kauwen dan kun je de brokken eerst weken in lauw water. Jonge honden bewegen veel en zijn nog volop in de groei. De juiste voeding die dit proces ondersteunt is daarom belangrijk. VITALstyle pup + junior bevat de juiste ingrediënten voor jonge honden zoals goed verteerbare eiwitbronnen van vlees, granen en andere natuurlijke ingrediënten. De hondenbrokken bevatten ook Omega 3 en 6 en prebiotica, voedingstoffen die belangrijk zijn voor een gezond immuunsysteem. Pup + Junior is complete hondenvoeding waar alles in zit wat een jonge hond nodig heeft.

Droogvoer voor oudere honden

Als je hond een dagje ouder wordt heeft zijn lichaam andere voedingsstoffen nodig. Het is dus belangrijk om de voeding hierop af te stemmen. VITALstyle SENIOR is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond en bevat belangrijke bouwstenen en kruiden om de spijsvertering en de organen van de oudere hond te ondersteunen. VITALstyle adviseert seniorbrokken vanaf 8 jaar. Natuurlijk verschilt het per hond wanneer deze behoefte krijgt aan aangepaste voeding. Er zijn verschillende signalen waarop je kunt letten. Krijgt je hond moeite met opstaan of krijgt hij conditieproblemen? Dan wordt het tijd om over te stappen op SENIOR brokken. SENIOR-hondenvoer is een complete voeding die je hond vitaal houdt.

VITALstyle huid + vacht

Als je hond een doffe vacht heeft, rode huiduitslag of jeuk heeft, is de kans groot dat hij bepaalde voedingsstoffen niet goed kan verteren. Vaak gaat het om eiwitten uit de voeding die niet goed worden verteerd. Hierdoor ontstaan reststoffen in het lichaam die de symptomen veroorzaken. Geef je hond in dit geval VITALstyle HUID +VACHT. Hierin zitten essentiële vetzuren. Deze vetzuren ondersteunen de vacht van je hond. De spijsvertering wordt verbeterd door het unieke kruidenrecept van Sint-Janskruid en brandnetel. 

 

Producten van VITALstyle kunnen worden besteld in onze webshop of worden gekocht in onze fysieke winkel. 


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »