Terug

Door de drukte kunnen de verzendingen / bezorgingen helaas vertraagd zijn !

Wormen bij de hond

Wormen bij de hond

Veel hondeneigenaren gaan ervan uit dat als ze geen wormen bij hun huisdier zien, het ook niet nodig is om hun hond te ontwormen.

Veel hondeneigenaren gaan ervan uit dat als ze geen wormen bij hun huisdier zien, het ook niet nodig is om hun hond te ontwormen. Wormen zijn echter een onzichtbaar probleem. De symptomen van een worminfectie worden pas zichtbaar als er sprake is van een hele heftige besmetting. Bij pups zijn de symptomen sneller te herkennen, zoals bijvoorbeeld aan een ‘wormenbuikje’; de pup heeft een bol, opgezet buikje. 
 
Regelmatige ontworming van uw hond is daarom noodzakelijk. Zo houdt u niet alleen uw huisdier gezond en gelukkig, maar zorgt u er ook voor dat u en andere mensen geen wormbesmetting oplopen. Honden met wormen kunnen namelijk ook een wormbesmetting op mensen overbrengen, als er niet tijdig een kuur voor de ontworming wordt toegediend.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »