Terug

Door de drukte kunnen de verzendingen / bezorgingen helaas vertraagd zijn !

PUUR probiotica-probiotic 50 gr

 • PUUR probiotica-probiotic 50 gr

Levertijd 2 tot 5 dagen

  € 26,95

  • Snel verzonden TooltipVerzonden met GLS, Of bezorgd door ons zelf in Hellevoetsluis e.o.
  • Veilig betalen
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzenden v.a € 28,00 -----Gratis bezorgd in Hellevoetsluis
  Placeholder4.5

  Wat onze klanten zeggen

  “"Snel verzonden, groot assortiment, goede klanten service"”

  Productomschrijving

  PUUR probiotica-probiotic 50 gr

  Deze informatie vervangt niet het advies van een dierenarts.

  PUUR Probiotica voor hond en kat
  Voor gezonde darmflora. Bij stress.

  Voordelen
  - Zeer effectief voor de opbouw van goede darmflora
  - Van belang bij stress (afbraak darmflora)
  - De bacteriestammen zijn speciaal geselecteerd op een hoge maagzuur- en galtolerantie, hierdoor is er een hoge overleving in het maagdarmkanaal
  - Zuinig in gebruik, kan langdurig gegeven worden

  Samenstelling 7 verschillende bacteriestammen: deze probiotica werken krachtig tegen een verstoorde darmflora. FOS (Fructo Oligo sacchariden) = prebiotica, leveren voedingsstoffen en werken ondersteunend voor de groei van de verschillende bacteriestammen.

  Dosering 2 x daags

  Hond > 25 kg 3 maatscheppen
  Hond 10-25 kg 2maatscheppen
  Hond < 10 kg 1 maatschep
  Kat 1 maatschep

  1 maatschep bevat ongeveer 1/2 gram.

  Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

  Toediening kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

  Behandelingsduur In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

  Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

  Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

  Bewaren Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

  Synergie en combinaties met andere producten Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen. Bij dunne ontlasting kan het gecombineerd worden met PUUR Spijsvertering. Bij allergieën is het raadzaam om het dier inwendig te reinigen met PUUR Drainage zodat het immuunsysteem beter kan functioneren en de allergie vermindert.

  Contra-indicaties Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

  Bijwerkingen Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

  Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

  Verpakkingsvorm 50 gram poeder in plastic pot.

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   PUUR probiotica-probiotic 50 gr

   PUUR probiotica-probiotic 50 gr

   € 26,95

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »